به گزارش سرویس بین الملل مرکز خبر حوزه، این عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در همایش منطقه ای تجدّد و اصالت ديني در قانون اساسي ايران که در لبنان برگزار شد ابراز داشت: تمامي قوانين مربوط به حقوق شهروندي از متون شرعي یعنی قرآن کريم و سنت معصومين(ع) گرفته شده است.
وی افزود: منابع قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران که عبارتست از قرآن ، سنت ، عقل و اجماع تفاوتی با بقيه ادله احکام ندارد همچنين احکام ولايتي صادره از ولي فقيه پس از مشورت و اطلاع از نظر خبرگان و رعايت منافع ملي و مصلحت عمومي در زمينه برنامه ريزي و تعيين سياستهاي کلي نظام نیز این چنین است.
عضو خبرگان رهبری در بخش ديگري از سخنان خود به تبيين پايه هاي حکومت در اسلام اشاره کرد و گفت: مبادي قانون اساسي برخاسته از شريعت اسلامي است و مبانی ای چون حاکميت مطلق از آن خداست ، انسان خليفه الله است ، ولايت و امامت ، عدالت و مصلحت ، شورا و خبرگان ، برابري ،برادري ، وحدت و جلوگيري از تفرقه ، همکاري در خير و پرهيزگاري و امر به معروف و نهي از منکر مورد توجه قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: چنين نظامي، عدالت ، مساوات ، استقلال سياسي ، اقتصادي ، اجتماعي ، فرهنگي و همبستگي ملي را از سه طريق تامين مي نمايد:
1- اجتهاد مستمر فقهاي جامع الشرايط بر اساس قرآن و سنت معصومين
2- بهره گيري از علوم و فنون و تجارب بشر و تلاش براي پيشرفت آن
3- نابودي مطلق ظلم و ستم و رد کردن تسليم شدن در برابر آنها.